Petra Lepolder wordt lijsttrekker Dongense VVD

Afgelopen vrijdag is tijdens de algemene ledenvergadering van de Dongense VVD met unanieme stem Petra Lepolder gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Petra is 2,5 jaar geleden gestart als zeer ervaren wethouder in de gemeente Dongen en woont inmiddels al enige tijd in ons mooie dorp. Petra heeft haar sporen snel verdiend in Dongen.

Petra: Uiteraard ben ik enorm vereerd en trots met het vertrouwen dat de Dongense VVD in mij uitspreekt. Vanaf dag 1 heb ik me zeer welkom gevoeld in Dongen, ‘s Gravenmoer en Klein Dongen Vaart. Zo welkom zelfs, dat we als gezin naar Dongen zijn verhuisd. Ik kijk er naar uit om de komende 4 jaar mijn werk in Dongen voort te zetten, er is nog genoeg te doen’.

 

Ondertussen is zij een vertrouwd gezicht binnen Dongen en is er veel waardering voor haar. Zij heeft haar dossierkennis op orde, denkt graag vooruit en heeft oog voor de mensen die hulp nodig hebben. Haar snelle manier van werken en denken, haar inlevingsvermogen en haar drang tot verbinden en samenwerken zijn voor ons als Dongense VVD de ingrediënten die van belang zijn om een goede lijsttrekker te zijn. Kortom, Petra is het perfecte boegbeeld voor onze partij om een goede en inhoudelijke campagnetijd tegemoet te gaan.